top of page

Om Pluto TV

Pluto TV, et Paramount selskab grundlagt i 2014 og opkøbt af Paramount i 2019.
Pluto TV er den førende gratis streamingtjeneste i Amerika, hvor der er + 200 live og originale kanaler og tusindvis af on-demand film i partnerskab med kæmpe tv-selskaber, filmstudier, udgivere og digitale mediefirmaer.

Hovedkvarteret er i Los Angeles og med kontorer i New York, Silicon Valley, Chicago og Berlin.
Med et internationalt fodaftryk, der dækker 3 kontinenter og 25 lande fra USA til Europa og Latinamerika har Pluto TV mere end 52 millioner månedlige brugere med 400 kanaler. Inklusiv 100 kanaler i Latam og GSA og 50 i Brasilien. Pluto TV er tilgængeligt på alle slags enheder (mobil, tilkoblet TVS, spilkonsoller, tv-bokse og computere).

 

Pluto TV blev for første gang lanceret udenfor USA i oktober, 2018, da det blev tilgængeligt i Storbritannien på NOW TV og Roku-enheder med 13 live-kanaler. Siden da har Pluto TV hurtigt spredt sig i Storbritannien, hvor vi nu har mere end 115 kanaler og bred distribution.
I Europa var tjenesten nu tilgængelig i Storbritannien, og Tyskland og Østrig fulgte efter i december, 2018. Schweiz blev tilføjet i september, 2019. I begyndelsen af 2020 udvidede Pluto TV sit fodaftryk, da det blev lanceret i Latinamerika.

 

I oktober, 2020, blev Pluto TV tilgængeligt i Spanien, hvor det blev den mest downloadede app på Android-enheder i løbet af første uge. Det blev lanceret med 40 originale kanaler, som voksede til 100 inden udgangen af 2021. I februar, 2021, kom Pluto TV til Frankrig (i dag med 85 kanaler), som gjorde Pluto TV's tilstedeværelse i Europa endnu større. I oktober, 2021, blev platformen lanceret i Italien med 40 kanaler. Ved udgangen af året var der mere end 50 kanaler.

Udråbt af Fast Company som et af 2020’s mest innovative firmaer.

Bliv vores partner

Distributionspartnerskaber

Indholdspartnerskaber

Pluto TV kombinerer traditionel underholdning og internetvideo ved at gå sammen med mediefirmaer, brands og skabere. Vores udbud bliver konstant udviklet af folk, der kender og elsker underholdning. Vores 24/7 tv-kanaler er baseret på stemning og interesseområder såsom nyheder, musik, sport, comedy, gaming og meget mere. Vi er altid på udkig efter nyt og frisk indhold til det enorme univers af underholdning tilgængelig på Pluto TV.

Hvis du er interesseret i at tilbyde Pluto TV på din platform eller enhed, kontakt venligst: partnershipseu@pluto.tv

Reklamepartnerskaber

Pluto TV kombinerer kvaliteten og indflydelsen fra traditionelle tv-reklamer med målinger og mulighed for målrettet reklamering som ses online. Vores unikke tjeneste og kanaler tilbyder brands fantastiske muligheder for reklamepartnerskaber og brandplacering.

Hvis du er interessert i mulighederne for annoncering eller markedsføring, tag venligst kontakt til: 

adsales-eu@pluto.tv

Vores mission er at underholde planeten, hvilket betyder at arbejde med de bedste indholdsskabere i verden og distribuere deres arbejde på de bedste enheder.

PARTNER WITH US
bottom of page